Представете си смешна ситуация. Вие сте на гости и трябва спешно

...
Представете си смешна ситуация. Вие сте на гости и трябва спешно
Коментари Харесай

Когато съм в тоалетната, вече винаги паля по клечка кибрит преди да изляза-Всички ще започнете да го правите, като разберете!

Представете си смешна обстановка. Вие сте на посетители и би трябвало незабавно да се оттеглите в тоалетната. Опитваме се да свършим всичко бързо. И когато очите търсят нещо, с цел да прикрием следите си, не намираме нищо. Липсва освежител за тоалетна! Била съм в такава патова обстановка. Запазвам елементарни кибрит, кутийка, който постоянно нося със себе си. Защо върша това, ще кажа по-късно в публикацията. И най-после ще споделя няколко съвета за домашни освежители за тоалетна.

ОСВЕЖИТЕЛ ЗА ТОАЛЕТНА

Просто по този начин се случва, че не всички хора употребяват освежител за тоалетна. У дома, когато единствено членовете на фамилията вървят до тоалетната, това не основава проблеми. Но какво ще стане, в случай че някой от гостите трябваше да се отдръпна в „ стаята на мислите “?

Аз саматапопаднах в такава обстановка. И нормално нося парфюма си със себе си. Но след това разбрах за номера с елементарна кибритена съчка. За да се отървете от неприятната миризма в тоалетната, е задоволително да запалите една кибритена съчка и да я оставите да изгори до дъно. След това можете просто да го изхвърлите.

При изгаряне на кибрит се отделя серен диоксид. Това е веществото, което прекъсва миризмата на метанетиол или сероводород, които са във въздуха, когато се облекчаваме. Така баба ми възпламени парче елементарна хартия и го остави да изгори. И по-късно просто го хвърлих в тоалетната. Работеща скица!

Как да ароматизираме пространството в тоалетната

Едно от най-простите и необикновени средства, с които можете да ароматизирате тоалетната, е пастата за зъби. Трябва да си купите паста с емфатичен усет на ментол. След това направете дупки в него по цялата повърхнина, натиснете леко тръбата и по-късно я поставете в резервоара за източване. Можете елементарно да го поправите там.

След всяко промиване с вода във въздуха ще се появи прелестен мирис на ментол. Не е належащо обаче да предприемате спомагателни стъпки. В допълнение, самият инструмент се изразходва доста икономично.

Направи си самичък освежител за тоалетна. Това е добър лайфхак, ако не харесвате купените от магазина химикали. Например, от сода за самун единствено за няколко минути може да се направи екологичен мирис. За да извършите това, смесете го с 20 капки от обичаното си етерично масло и прибавете натрошени портокалови кори. Изсипете всичко в дребен съд и го поставете на рафт в банята.

Можете сами да си извършите бюджетен гел освежител. За да извършите това, разредете 25 g желатин в чаша вода, прибавете глицерин и ароматно етерично масло. Плодовият помандър е различен трик, който ще поддържа дрешника ви сладостен с месеци.

За това малко нещо ще ви би трябвало всеки цитрус: портокал, мандарина или лимон. Направете дупки по целия периметър на плода с съчка за зъби. След това обилно натрийте цитрусите с канела. Накрая забодете скилидка в дупките и сложете плода на мрачно място за 2 седмици, с цел да увяхне. Готов!

Флорален мирис може да се подготви през лятото. Розови листенца, цветове от люляк и жасмин би трябвало да се слагат в стъклен буркан и да се поръсят със сол. Цветята би трябвало да се подреждат на няколко пласта, като всякога се поръсват със сол до ръба.

След това се заливат с няколко супени лъжици алкохол и се оставят на мрачно място за 2 седмици под похлупак. Когато би трябвало да освежите въздуха, просто отворете капака и се насладете на приятния флорален мирис. Всичко гениално е просто!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР